Termeni si conditii

Comandă

Comenzile le primim prin:

Internet www.hainejuniori.ro si contact@hainejuniori.ro

telefon: 0721281445 de luni până vineri, între orele: 9.00 și 18.00.

fax: (0242) 313873

Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare FANTASMA SRL. FANTASMA SRL confirmă imediat acceptarea comenzii spre realizare.

 

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și sunt afișate cu și fără TVA inlusa, pe bucată. Produsele putând achiziționate în sistem en-gross la pachete de 1 pana la 10 produse pe pachet. Pe lângă prețul produselor, clientul va suporta și costurile de expediere iar livrarea se va efectua prin firma de curierat aleasă  împreună cu clientul, iar plata coletului se face ramburs către agentul de curierat sau anticipat pe baza de factură proformă emisă de FANTASMA SRL.

 

Livrarea mărfii

Livrarea mărfii se efectuează în termen de 3-10 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.

Marfa este livrată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. În cazul unui număr mare de comenzi, unele articole pot fi expediate separat, într-un termen mai mare, care nu poate depăşi totuşi 3-4 săptămâni de la data primirii comenzii. Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă  și vor fi comunicate clientului.

Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

 

Dreptul de returnare a mărfii (dreptul de rezilierea contractului)

Dacă produsele nu sunt conforme sau prezintă defecte, Cumpărătorul poate returna produsele pe cheltuială proprie, la adresa: Str. Pieții nr. 12, Călărași, județul Călărași.  Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură, dincolo de uzura necesară în limitele gestionării obișnuite a bunului achiziționat (de ex. acela care reiese din necesitatea de măsurare sau altă inspectare a bunului). În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură ce depășesc limitele gestionării obișnuite, FANTASMA poate refuza returul produselor în cauză.

Vă rugăm să respectați termenul prevăzut pentru returnare și să ne informați cu privire la realizarea returnării produselor.

Vă rugăm să păstraţi dovada de returnare până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul produselor returnate, până la momentul rambursării banilor. Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu fotografia lui şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Poştei Române. În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat. Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la poştă şi numai după acceptarea returnării.

 

Protecția datelor personale

 

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

1. Despre aceasta Declaratie de confidentialitate

Scopul acestui document este de a descrie cum colectam, utilizam si tratam Datele dumneavoastra in momentul utilizarii Site-ului, precum si drepturile dumneavoastra cu privire la Datele dumneavoastra.

Se aplica urmatoarelor persoane:

 Toti fostii clienti, clientii actuali si potentiali ai FANTASMA SRL.

 Orice utilizator/vizitator al acestui site.

Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa, angajandu-ne sa respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati Site-ul. Nu suntem interesati de Datele dumneavoastra personale in afara celor care sunt necesare pentru atingerea scopurilor propuse. Ne angajam sa nu instrainam Datele dumneavoastra personale catre agenti de publicitate si terti cu care FANTASMA SRL are o relatie contractuala, cu exceptia furnizorului de gestionare site.

Datele cu caracter personal se refera la orice informatie care ne comunica ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs. Acestea includ numele, adresa, adresa de mail si adresa IP.

Prelucrarea se refera la toate operatiunile pe care le putem face in privinta datelor, cum ar fi colectarea, inregistrarea, stocarea, ajustarea, organizarea, utilizarea, divulgarea, transferul si stergerea acestora.

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI, DECLARATI CA SUNTETI DE ACORD CU COLECTAREA, STOCAREA, UTILIZAREA SI DISTRIBUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRA ASTFEL CUM SUNT DESCRISE IN PREZENTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE ATAT IN SCOP DE MARKETING, CAT SI IN SCOPUL INDEPLINIRII OBLIGATIILOR CONTRACTELOR DE SERVICII INCHEIATE INTRE SOCIETATEA NOASTRA SI DUMNEAVOASTRA.

2. Dispozitii generale

Puteti consulta Site-ul si fara dezvaluirea identitatii sau furnizarii celei mai mici informatii cu privire la Datele dumneavoastra personale. Se pot obtine insa informatii in mod automat, la vizitarea Site-ului, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte Date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

La momentul crearii contului si/sau abonarii la Newsletter, precum si pe toata durata contractuala, va vom informa cu privire la:

a. identitatea si datele de contact ale operatorului;

b. datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor;

c. scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum si temeiul juridic al prelucrarii;

d. destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;

e. daca este cazul, intentia operatorului de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta sau o organizatie;

f. perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;

g. existenta dreptului de a solicita operatorului, in ceea ce priveste datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor;

h. existenta dreptului de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;

i. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

j. daca furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie legala sau contractuala sau o obligatie necesara pentru incheierea unui contract, precum si daca persoana vizata este obligata sa furnizeze aceste date cu caracter personal si care sunt eventualele consecinte ale nerespectarii acestei obligatii;

k. existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri de utilizatori.

3. Tipurile de date pe care le colectam despre dvs.

Datele cu caracter personal pe care le colectam includ:

a) Nume si prenume;

b) Date de contact (adresa de e-mail, adresa postala etc.).

In momentul accesarii Site-ului, anumite date sunt in mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate de catre noi. Aceste date includ, fara a se limita la:

a. Adrese IP (internet protocol);

b. Tipul browser-ului si versiunea sa;

c. Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;

d. Data si ora accesarii Site-ului;

e. Locatia dumneavoastra.

Sunteti de acord ca Datele dumneavoastra pot fi transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, cu conditia ca masurile tehnice, organizationale si personale sa fie mentinute la acelasi nivel.

De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, intrebari si solicitari.

Datele sensibile si Datele copiilor

Nu inregistram date sensibile privind sanatatea dvs., etnia, credintele religioase sau politice. De asemenea nu colectam date despre copiii dumneavoastra.

4. Colectarea Datelor

Societatea colecteaza Datele dumneavoastra prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a comunicarii cu abonatii via diferite canale, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre dumneavoastra, prin crearea contului pe Site, prin chestionare online etc.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul expres ca Datele personale sa fie folosite de FANTASMA SRL, precum si de Partenerii sai comerciali, in conformitate cu scopurile sus mentionate.

Daca nu doriti ca Datele dumneavoastra sa fie colectate, aveti dreptul de a nu le furniza, insa aceasta implica stergerea din sistem a contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la Newsletter si imposibilitatea de a primi informatii despre promotiile din centrele comerciale detinute de Societate.

5. Ce facem cu datele dvs. personale

Nu folosim datele dvs. personale decât in scopuri legitime de afaceri. Acestea includ:

 Pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;

 Pentru a va transmite informatii despre noi, promotiile noastre si despre activitatile si evenimentele noastre si ale Partenerilor nostri.

 Gestionarea relatiilor cu clientii. Este posibil sa va solicitam un feedback in legatura cu produsele si serviciile noastre si sa il comunicam anumitor membri ai personalului nostru in vederea imbunatatirii ofertei. De asemenea, putem folosi notite din conversatiile pe care le purtam cu dvs. online, astfel incât sa personalizam produsele si serviciile pe care vi le oferim.

 Marketing personalizat. Putem sa va trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a va oferi un produs sau un serviciu. Puteti sa va dezabonati de la ofertele de acest gen. Aveti dreptul de a nu consimti sau de a va opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip.

 Pentru indeplinirea obligatiilor legale si responsabilitatilor sociale, conform legilor romane si internationale.

6. Durata stocarii datelor

Datele dumneavoastra vor fi stocate pentru intreaga perioada de existenta a Contului si/sau a abonamentului la Newsletter. Societatea va sterge Datele dumneavoastra aferente fie contului dumneavoastra, fie abonamentului la Newsletter de indata ce decideti dezactivarea Contului sau, dupa caz, dezabonarea de la Newsletter. Totusi, este posibil ca stergerea Datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea Contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la Newsletter. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine Datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc..

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru stergerea Datelor si de catre Partenerii sai comerciali la momentul incetarii Contractului.

7. Cui si de ce comunicam datele dvs.

Datele dumneavoastra vor fi accesate de catre salariatii Societatii, din cadrul departamentelor de marketing, de catre contractorii si Partenerii Societatii, numai in scopurile sus mentionate. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Furnizori de servicii/Partenerii Societatii (Imputerniciti)

In cazul in care folosim alti furnizori de servicii, nu comunicam decat datele cu caracter personal care sunt necesare pentru realizarea unei anumite sarcini. Furnizorii de servicii ne sprijina cu activitati de tipul:

o executarea unor anumite servicii si operatiuni;

o conceperea si intretinerea instrumentelor si aplicatiilor bazate pe Internet;

o activitati sau evenimente de marketing si gestionarea comunicarii cu clientii;

o intocmirea rapoartelor si statisticilor, tiparirea materialelor si conceperea produselor.

o plasarea de reclame in cadrul aplicatiilor, site-urilor web si retelelor sociale.

Google Analytics

Site-ul foloseste cookie-uri Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare. Google Analytics stocheaza informatii despre paginile vizitate, durata de navigare pe site, modalitatea prin care a fost

accesat site-ul precum si sectiunile accesate din cadrul paginilor. Nu sunt stocate informatii personale, prin urmare, aceste informatii nu pot fi folsite pentru identificarea utilizatorului.

Site-ul foloseste Google Analytics pentru a putea urmari daca site-ul intruneste cerintele utilizatorilor si pentru a prioritiza imbunatatirea proceselor derulate. Google ofera mai multe informatii despre cookie-uri in pagina de politica a confidentialitatii si politica cookie-urilor. De asemenea, Google, pune la dispozitie un “add-on” ce ofera posibilitatea renuntarii la Google Analytics indiferent de paginile accesate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la modul in care Google foloseste si colecteaza aceste date, accesati link-ul privacy policy (https://support.google.com/analytics/answer/6366371?hl=en) si link-ul https://support.google.com/analytics/answer/3379636 cu privire la relatia operator - imputernicit.

8. Drepturile dvs. si cum le respectam

Respectam drepturile dvs. in calitate de client pentru a stabili cum sunt utilizate informatiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:

Dreptul de a accesa informatiile

Aveti dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram.

Dreptul la rectificare

Daca datele dvs. personale sunt incorecte, aveti dreptul sa ne cereti sa le rectificam. In cazul in care comunicam tertilor date corectate ulterior, vom informa si tertii respective in acest sens.

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor

Puteti sa va opuneti folosirii datelor dvs. personale de catre FANTASMA SRL in interesele legitime. Puteti sa va exercitati acest drept online sau telefonic. Vom lua in considerare opozitia dvs. si daca prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune incetarea prelucrarii datelor respective.

De asemenea, puteti sa va opuneti primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra. In cazul in care devenit abonat si va razganditi ulterior, puteti opta sa nu mai primiti mesaje, folosind linkul „Dezabonare” din subsolul fiecarui e-mail comercial.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care considerati ca informatiile sunt inexacte.

Dreptul la portabilitatea datelor

Aveti dreptul sa ne solicitati sa transferam datele dvs. cu caracter personal direct dvs. sau unei alte companii. Aceasta se aplica in cazul datelor cu caracter personal pe care le prelucram cu consimtamântul dvs. In cazul in care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, vom transfera datele dvs. cu caracter personal.

Dreptul la stergere

Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dvs. cu caracter personal daca:

o datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,

o va retrageti consimtamântul pe baza caruia are loc prelucrarea

o FANTASMA SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal, sau

o o reglementare a Uniunii Europene sau a Romaniei impune stergerea datelor dvs. cu caracter personal de catre FANTASMA SRL.

Dreptul la reclamatii

In cazul in care nu sunteti satisfacut de modul in care am raspuns solicitarilor dvs., aveti dreptul sa faceti o reclamatie. Daca sunteti in continuare nemultumit de reactia noastra la reclamatia pe care ne-ati inaintat-o, puteti sa o trimiteti mai departe catre Responsabilul cu protectia datelor din cadrul Winmarkt. De asemenea, puteti contacta autoritatea pentru protectia datelor din Romania.

Exercitarea drepturilor dvs.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa faceti o reclamatie, va rugam sa ne contactati trimitand un e-mail la adresa de e-mail contact@hainejuniori.ro

Intentionam sa raspundem la cererea dvs. in cel mai scurt timp posibil. In unele cazuri, timpul de raspuns poate fi de pâna la o luna. Daca avem nevoie de un timp mai indelungat pentru a va solutiona cererea, va vom informa cât timp suplimentar este necesar si va vom oferi motivele intârzierii.

In anumite cazuri, putem respinge cererea dvs. Daca este permis prin lege, va vom informa in timp util de ce am respins cererea.

9. Securitatea datelor si ce puteti face pentru a ne ajuta sa pastram siguranta datelor dvs.

Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la Date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de Date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si alte masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Facem tot posibilul sa protejam datele dvs., dar sunt anumite lucruri pe care le puteti face, la rândul dvs.:

o Instalati aplicatii antivirus, antispyware si firewall. Actualizati aceste programe in mod regulat.

o Pastrati parolele strict confidentiale si folositi parole puternice, adica evitati combinatiile evidente de litere si cifre.

10. Contactati-ne

contact@hainejuniori.ro

11. Modificarea/Completarea Prezentei Politici de Confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica/completa prezenta Politica de confidentialitate din cand in cand, ca urmare a schimbarilor legislative sau a tipului de Site.

Politica de confidentialitate actualizata va fi publicata pe Site si va intra in vigoare din momentul publicarii.

Prin continuarea folosirii Site-ului ulterior intrari in vigoare a unor modificari/completari, Utilizatorul este de acord sa le respecte.

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezenta Politica de confidentialitate.

Aceasta versiune a fost intocmita la 15 mai 2018.


FANTASMA SRL 
str. Pietii nr. 12, Calarasi, jud. Calarasi, Romania
C.U.I RO 12004731
Nr. Inreg. Reg. Com.: J51/140/1999

 

Termeni de returnare a produselor

Returns

Here you can describe your returns policy.

!