Cum cumpar?

Livrarea produselor se face prin curier iar costurile de livrare vor fi suportate de catre clienti (de obicei trimitem coletele prin Urgent Curier sau Prioripost). Plata se face la primirea produselor iar documentele (factura fiscala si daca este cazul si chitanta) vor fi trimise odata cu pachetul(ambalat in interior).

Comanda minima 200 lei

Pasul 1

Pentru a putea vedea preturile produselor trebuie sa va identificati. Acest lucru il puteti face apasand pe Identifica-te in bara din stanga. Daca nu aveti cont creat, va rugam sa apasati pe Inscrie-te si completati formularul de inscriere. Completarea formularului dureaza doar 2 minute. In urma completarii formularului veti fi autentificat automat.

Pasul 2

Alegeti produsul pe care doriti sa il achizitionati, selectati numarul de bucati, masura si culoarea (unde exista posibilitatea de a alege) si apasati pentru a adauga produsul in Cosul de cumparaturi. Pentru a confirma adaugarea la comanda, apasati Adauga in cos in fereastra nou aparuta.

Pasul 3

Pentru a finaliza comanda, apasa butonul Confirma din Mini cos

 

sau din Cosul meu

Pasul 4

Dupa verificare comenzii apasati Confirmare securizata a comenzii

a. Alegeti modalitatea de plata: COD - Cash on delivery (plata se face ramburs la primirea coletului)

                                                           Pay on Invoice (Plata se face prin OP la primirea facturii fiscale sau a proformei)

b. Completati detaliile de facturare

c. Livrarea la alta adresa decat cea de facturare. Daca doriti livrarea la alta adresa, bifati Livreaza la alta adresa si completati formularul Adresa de livrare

d. Apasati Treci in revista comanda ta securizata pentru a face o ultima verificare a comenzii

e. Apasati Trimite comanda securizata

COMANDA VA FI LIVRATA IN 3-7 ZILE DE LA LANSARE 

 

 

Dimeniuni rochite(cm)

!